Folketidende Gruppen

finishing-up-a-meeting-business-shaking-hands-after-discussing-good-deal-of-trading-to-sign-agreement_t20_ZV0Lnb

Er virksomheden designet til fremtiden – eller er der behov for en ny identitet med et bæredygtigt logodesign?
Club 1 reklamebureau er et full-service reklamebureau, der i over 25 år har løst grafiske opgaver for både offentlige og private virksomheder.
Vi sætter altid en ære i at levere professionelle og kreative løsninger, hvor markedsføringen integreres, så det skaber effektivt samspil imellem de mange forskellige medieplatforme.

Club 1 Reklamebureau er stærke i

Club 1 Reklamebureau er din garanti for den professionelle grafiske løsning – skabt i tæt samarbejde med den enkelte kunde som sparringspartner. Vi værdsætter en uhøjtidelig omgangstone og fleksibilitet er et af vores udprægede kendetegn. Og sidst, men ikke mindst, sætter vi en stor ære i at levere den optimale løsning indenfor den aftalte deadline. Kontakt os og få et uforpligtende møde.

Konceptudvikling
100%
Visuelle Identiteter (logo design)
100%
Annonce- og bannerdesign
100%
Webdesign
100%
Brochurer, magasiner, bøger og tryksager
100%
Outdoor
100%
Emballage design
100%

Det bliver stillet høje krav til det lille stykke logo grafik, som skal symbolisere en hel forretningen og kernen i et firmas visuelle identitet. Et godt logo skal være responsivt, harmonisk, unikt, enkelt og relevant. Man skal lægge mærke til det, huske det og forbinde det med et produkt eller en service. Det skal kunne bruges både på papir, emballage, bannere og hjemmesider. Vi kan hjælpe med at opfylde alle disse krav, og kan levere logoet i alle de filtyper, som der er behov for.

Fysiske magasiner og brochurer er stadig et virkeligt godt samlingspunkt for f.eks. medlemsorganisationer, foreninger, firmaer eller andre grupper med fælles interesser. Et kreativt design og en spændende opsætning puster liv i ind­holdet, samtidig med at designet skal tydeliggøre budskaberne på en nem og overskuelig måde. Vi bidrager med nytænkende, kreative idéer til format, farver, foto og opstilling.

Vi tilbyder hjælp til udvikling af nye hjemmesider eller til en opfriskning af den gamle. Vi lægger stor vægt på, at siden skal være responsiv og skal kunne fungere godt på alle platforme. Udover det skal den være funktionel, let at overskue og ikke mindst have et flot og elegant udtryk.

Et udpluk af vores kunder

2010 Velsmag_250x100px
DKF_250x100px
Kemitura_250x100px
Mertz_250x100px
Schous_250x100px

Vi vil så gerne høre fra dig