Folketidende Gruppen

Handel Lokalt

Automatiske annoncer: Annoncér på forsiden af folketidende.dk med “Handel Lokalt” uden at løfte en finger! Med to annoce pladser i “Handel Lokalt” vises dine nyeste opslag fra din virksomheds Facebook- og/eller Instagram side i karrusellen. 

Handel Lokalt er særlig stærk i

Sociale medier er kommet for at blive – de gør det nemlig super bekvemt og nemt at holde kontakten mellem kunde og virksomhed.

Vis dine nyeste opslag fra dine virksomheds Facebook- og/eller Instagram side i Handel Lokalt og vis dine budskaber på forsiden af folketidende.dk til vores +200.000 månedlige læsere (målt af Gemius, Danske Medier).

Lokal handel og forankring
96%
Stærk eksponering på Lolland Falster
81%
Top of mind
95%
Høj og god synlighed
89%
Eksponering af sociale medier
100%
0
Høj synlighed
0
månedlige læsere på folketidende.dk
op til 0
Annoncepladser

Kunderne siger..

GF case

Tilbage i 2012 opstartede GF Forsikring med at købe radio reklamer hos Radio Sydhavsøerne, som et led i deres marketing. De har branding spots og får løbende lavet specifikke reklamer målrettet mod deres kampagner eller nye tiltag.

“I de perioder vi kørte med radio reklamer steg aktiviteterne på telefonerne […] vi får simpelthen direkte henvendelser på noget folk har hørt i radioen” Udtaler Morten Jensen, salgschef i GF Forsikring Sakskøbing.

Tilbage i 2016 opstartede AutoCentro deres brandingkampgne med en radio reklame, som har kørt over lange perioder med velkendte lydeffekter og budskaber. Radio reklamen har til formål at sikre at Autocentro er “top of mind”, når der skal handles biler.

“Effekten [af radio reklamen] er at folk har husket os. […] Folk husker radioreklame når den kører konsekvent, når den kører igen og igen og igen.” Udtaler Jimmy fra AutoCentro i Nykøbing Falster.

Autocentro
Nettoline

Tilbage i 2011 overtog Ronni Nettoline i Nakskov, her opstartede radioreklamer i forbindelse med ejerskiftet og efterfølgende branding radio reklamer med butikkens kampagner og tilbud.

“[Radio Sydhavsøerne] er rigtig dygtige til at fange vores budskaber i vores markedsføring” Udtaler Ronni Hansen, indehaver af Nettoline i Nakskov.

Et udpluk af vores kunder

Tegnebræt 1
Tegnebræt 5
Tegnebræt 9
Tegnebræt 13
Tegnebræt 17

Vi vil så gerne høre fra dig

Digital mediekonsulent
cma@ftgruppen.dk

Digital Mediekonsulent
mail@ftgruppen.dk

Mediekonsulent
mail@ftgruppen.dk

Priser

Handel Lokalt (1 annonce plads)

Få vist dit seneste opslag fra din virksomheds Facebook- og/eller Instagram side

695,-

pr. måned

Handel lokalt (2 annonce pladser)

Få vist dine to nyeste opslag fra din virksomheds Facebook- og/eller Instagram side

795,-

pr. måned