Folketidende Gruppen

Information

Abonnementsperioden
Det valgte abonnement kan oprettes inden for 2 – 3 hverdage – e-avis aktiveres kort tid efter bestilling.

Du køber et fortløbende abonnement. Efter udløb af den første forudbetalte periode fortsætter abonnementet derfor automatisk med en ny tilsvarende abonnementsperiode, indtil du eventuelt opsiger abonnementet. 

Opsigelse
Abonnementer med 1, 3 eller 6 måneders betalingsinterval kan ikke opsiges i den første abonnementsperiode, efter udløb af fortrydelsesretten*.

Abonnementer med 12 måneders betalingsinterval kan efter 6 måneder opsiges med 30 dages varsel til udgangen af en måned.

Opsigelse af abonnementet kan ske ved at ringe eller maile til abonnementsafdelingen på telefon 5488 0230 eller på abonnement@folketidende.dk

*Fortrydelsesret
Du har som abonnent 14 dages fortrydelsesret (se formular vedrørende fortrydelsesret)

Herefter kan abonnementet opsiges med minimum 1 måneds varsel til udgangen af en kalendermåned i henhold til ovenstående opsigelsesfrister.

Betaling
Når du har bestilt den abonnementstype du ønsker, fremsendes opkrævning pr. brev, via mail eller EAN- nummer (virksomheder).

Tilmeld din avis til Betalingsservice
Når du vælger at tilmelde dit abonnement til Betalingsservice, så slipper du for besværet med selv at skulle betale dine avisregninger fremover, og du slipper for girokortgebyr. Tilmeld din abonnementsbetaling til Betalingsservice i din bank – via din netbank. Se mere HER

Levering
Folketidende papiravis leveres i udgivelsesområder (Lolland-Falster), med egne bude eller vognmænd. I nogle områder afhentes avisen i Folketidendes aviskasser.

Person oplysninger
For at kunne håndtere dit abonnement på denne trykte avis er det nødvendigt, at vi kan identificere dig. Derfor har vi registreret dig med navn, adresse, postnummer/by, telefonnummer og eventuelt din mailadresse.

Disse oplysninger bruges til udsendelse af opkrævninger og bogføring samt til eventuel kontakt angående dit avisabonnement og levering af papiravisen.

Hvis du har adgang til den digitale avis / e-avisen, har du registreret dig med personlige oplysninger ved købet.

Abonnementsdata på tidligere abonnementer gemmes til eventuel senere brug. Disse kan slettes, hvis det ønskes. Alle oplysninger behandles fortroligt. Alle oplysninger på tidligere abonnenter slettes automatisk efter 5 år fra opsigelse.

Vi bruger data til at forbedre din oplevelse af vores e-avis, og til at vurdere brugen af specifikt indhold samt understøtte reklamer. Hvis du foretrækker, at vi ikke bruger dine data, kan du deaktivere sporing i e-avisen, i bunden af forsiden på vores e-avis portal.

Husk – med Folketidendes digitale abonnement kan du læse avisen, hvor og hvornår du vil.