Folketidende Gruppen

Information og vilkår

Lolland-Falsters Folketidende A/S
Tværgade 20, 4800 Nykøbing F.
CVR 39309319

Abonnementsperioden
Du køber et fortløbende abonnement. Efter udløb af den første forudbetalte periode fortsætter abonnementet derfor automatisk med en ny tilsvarende abonnementsperiode, indtil du eventuelt opsiger abonnementet.

Bestiller du et abonnement online, oprettes din adgang med det samme. Du modtager dine login infos på den mail du har angivet i din bestilling, efter bestillingen er fuldført.
Er du erhvervskunde kan du betale via faktura/ EAN – kontakt da abonnementsafdelingen på mail eller telefonisk.

Køber du et et flex- eller total abonnement modtager du avisen indenfor 2-3 hverdage, efter gennemført bestilling. Husk at du også har adgang til avisen digitalt. E-avisen kan læses i appen “Folketidende” eller på folketidende.dk (når du er logget ind).

Opsigelse
Abonnementer med 1, 3 eller 6 måneders betalingsinterval kan ikke opsiges i den første abonnementsperiode, efter udløb af fortrydelsesretten.

Herefter kan abonnementet opsiges med minimum 1 måneds varsel til udgangen af en kalendermåned.

Abonnementer med 12 måneders betalingsinterval kan efter 6 måneder opsiges med 30 dages varsel til udgangen af en måned. Opsigelse af abonnement kan ske ved at ringe eller maile til abonnementsafdelingen på telefon 5488 0230, mail: abonnement@folketidende.dk

Betaling
Alle abonnement priser er angivet i DKK (inkl. moms).
Du køber et fortløbende abonnement. Efter udløb af den første forudbetalte periode fortsætter abonnementet automatisk med en ny tilsvarende abonnementsperiode, indtil du opsiger abonnementet.

Abonnement (måned)
Har du tegnet et månedsabonnement opkræves første måned med det samme på den pågældende dato, du har gennemført bestillingen. Herefter opkræves du månedligt.

Abonnement (kvartal)
Har du tegnet et kvartalsabonnement opkræves første kvartal med det samme på den pågældende dato, du har gennemført bestillingen. Herefter opkræves du for næste periode efter 3 måneder (et kvartal).

Abonnement (halvår)
Har du tegnet et halvårsabonnement opkræves første halve år med det samme på den pågældende dato, du har gennemført bestillingen, herefter opkræves du for næste periode efter 6 måneder.

Abonnement (helår)
Har du tegnet et helårsabonnement opkræves første år med det samme på den pågældende dato, du har gennemført bestillingen, herefter opkræves du for næste periode efter 12 måneder.

Levering
Folketidende leveres i udgivelsesområdet (Lolland-Falster), med egne bude eller vognmænd. I nogle områder afhentes avisen i Folketidendes aviskasser.

Fortrydelsesret
Du har som abonnent 14 dages fortrydelsesret.

Herunder finder du standard fortrydelsesformularen, som kan anvendes hvis fortrydelsesretten gøres gældende.

Standard fortrydelsesformular (pdf) 

Formularen printes og udfyldes
og mailes til: abonnement@folketidende.dk

eller sendes til:
Folketidende
Tværgade 20
4800 Nykøbing F.
Att. abonnementsafdelingen

Læs hvordan og hvilke oplysninger vi opbevarer på vores abonnenter her: Persondata, læs mere i vores cookie- og privatlivspolitik