Folketidende Gruppen

Salgsleder til Radio SydhavsØerne

Radio SydhavsØerne er en del af Folketidende Gruppen og stillingen som Salgsleder hører under salgsafdelingen i Folketidende Gruppen, – i et tæt samarbejde med Radio SydhavsØernes øvrige medarbejdere.

Radiobranchen er konstant i udvikling, og det gælder naturligvis også for Radio SydhavsØerne.
Har du lyst til at bidrage med fortsat at positionere Radio SydhavsØerne som en af landets mest aflyttede radiostationer, så er du måske den person vi leder efter?

Vi skal bruge en salgsleder med disse kvalifikationer

  • Du er resultatorienteret, har udpræget forretningsforståelse, og kan se omsætningspotentialer krydret med godt købmandsskab.
  • Du trives godt med at blive målt på resultater, og kan selv opsætte, forfølge og realisere egne og fælles salgsmål.
  • Du kan håndtere deadlines hvert sekund i en travl hverdag med mange aktiviteter og inputs.
  • Du er god til at opbygge relationer, og er bosat på Lolland-Falster.
  • Du er ansvarsbevidst, kreativ, fleksibel og kan dokumentere salgserfaring (gerne fra mediebranchen, men ikke en betingelse)
  • Du kan stille bil til rådighed for dit opsøgende salgsarbejde.
  • Du besidder it-erfaring på brugerniveau.

Vi tilbyder

  • Du vil indgå i et team af mediekonsulenter, der repræsenterer et kreativt, dynamisk og uformelt arbejdsklima fyldt med masser af energi og humor, hvor der ofte ikke er langt fra tanke til handling.
  • En stilling på fuld tid og med løn og ansættelsesforhold efter kvalifikationer.

Radio Sydhavsøerne er en af Danmarks stærkeste kommercielle lokalradioer.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og derfor skal vi have din ansøgning senest den 21. januar 2023. Ansøgning sendes til job@ftgruppen.dk mærket “Radio salgsleder”.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive eller ringe til annoncesalgschef Charlotte Klausen, cfk@ftgruppen.dk,
tlf. 27 88 34 19.

Foruden Radio SydhavsØerne omfatter Folketidende Gruppen
Dagbladet Folketidende, Ugeavisen Guldborgsund, Ugeavisen Lolland, Saxkjøbing Avis, folketidende.dk, Reklamedistributionen, Club 1 Reklamebureau. Vi er 80 medarbejdere i koncernen og beskæftiger over +700 bude og chauffører, der omdeler vores printprodukter og eksterne reklametryksager.