Folketidende Gruppen

2 studentermedhjælpere til Folketidende Gruppen

Is you better to English than this? Then we have a studyjob for you!

Vi har store planer i Folketidende Gruppen, og vi har brug for assistance til at føre dem ud i livet og få dem ud i verden.

Derfor søger vi to studentermedhjælpere 15-18 timer om ugen. Arbejdsopgaverne bliver primært oversættelse af danske nyhedsartikler til engelsk og i øvrigt at assistere redaktionen i daglige drifts- og vedligeholdelsesopgaver – f.eks. database- og kalenderopdateringer.

Vi satser på et længerevarende forhold, og vi tilbyder fleksible og ordnede arbejdsforhold. Arbejdet vil i langt overvejende grad kunne udføres hjemmefra med meget begrænset (frem)mødeaktivitet.

Vores nye studentermedhjælpere skal være ualmindeligt gode til at formulere sig på skrift på engelsk og til at læse en dansk tekst indenad. En vis indsigt i erhvervs- og økonomiforhold er påkrævet, ligesom det vil være et plus at have indsigt i tekniske fagtermer på både dansk og engelsk.

Det daglige arbejde fordeles mellem de to studentermedhjælpere således, at en arbejder om formiddagen og en om eftermiddagen.

Vi vil starte et helt nyt, digitalt erhvervsmedie, og der vil således være mulighed for den rette for at sætte varige fingeraftryk på det danske mediebillede.

Send ansøgning og cv – gerne med en prøve på dine skriftlige engelskfærdigheder – til Bernt Hertz Jensen på bhj@ftgruppen.dk. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at ringe til Bernt på 21 97 45 67.