Folketidende Gruppen






Tættere på.
Dybere ned.
Abonnér lokalt.

 

Hos Folketidende Gruppen arbejder vi for at fremme forståelsen af og dialogen om de emner, der har betydning for vores lokalsamfund og verden. Med vores forskellige abonnementer kan du holde dig opdateret og tage del i debatten.

Stream foldbold med

Lokalt indblik med

folketidende logo 1

Nationalt indblik i Femern

FemernReport_Logo

Nyhed

Med FolketidendePlay kommer du helt tæt på vores lokale fodboldhelte fra Nykøbing FC. Du får adgang til live-streaming, on-demand kampe samt eksklusive artikler og insider-nyheder.

Dagbladet

Folketidende bringer de vigtigste nyheder og dybdegående reportager fra Lolland-Falster direkte til dig. Du får adgang til vores avisarkiv og nyder godt af eksklusive rabatter og fordele. Vores abonnementer er skræddersyet til at passe perfekt til dine unikke behov og læsevaner.

TOTAL

Få den fulde oplevelse: Med Folketidendes Total-abonnement får du avisen leveret alle dage og digital adgang hele ugen.

DIGITAL

Få ubegrænset adgang til Folketidendes e-avis og digitale nyheder. Læs nyhederne når det passer dig på mobil, tablet og pc.

FLEX

Folketidendes Flex abonnement får du avisen leveret i weekenden og digital adgang hele ugen.

Alt om Femernregionen

Med FemernReport får du de nyeste opdateringer om et af Europas mest ambitiøse infrastrukturprojekter og dens betydning for Europa. Få adgang til eksklusive artikler, detaljerede analyser, insider-nyheder og ekspertinterviews, der dækker alle aspekter af projektet og Femern-regionen.

Brug for hjælp?

Vi er klar til at hjælpe dig videre! Ring os op, send os en mail eller udfyld kontaktfomularen.