Folketidende Gruppen

Ung kvinde med smartphone

Print marketing med SEO digitale kræfter

Digital Profil

Digital Profil er en digital håndsrækning til dig, der forstår værdien i at annoncere på print.

Med Digital Profil får du det bedste fra begge verdener – uden besværet. Digital Profil beriger din printannoncer med digitale kræfter, så dine kunder rammes hvor de er. Vores mission er at sikre at dine budskaber bliver set af de rette. Det er vi eksperter i.

Printannoncer med digitale superkræfter

Digital Profil er Folketidende Gruppens nyeste skud på stammen. Produktet er skabt ud fra et marked, der orienterer sig digitalt. 

Digital Profil beriger printannoncen med digitale superkræfter (høj SEO) for at sikre at du får mest ud af dine annoncekroner. Digital Profil trækker alle budskaberne ud af din printannonce, automatisk, så kunderne og søgemaskinerne, kan finde din virksomhed ud fra de budskaber, tilbud eller services du har i din printannonce.

Når du køber printannoncering hos Folketidende Gruppen sikrer vi dig og dine marketingskroner. Med Digital Profil får du det bedste fra begge verdener, uden at du skal løfte en finger. Det lyder næsten for godt til at være sandt, ikke? Det er det heldigvis ikke. Vi udvikler produkter, der matcher markedet du handler i og dine kunder befinder sig i. 

Med Digital Profil får du

  • En virksomhedsside, der viser dine printannoncer og stamdata (virksomhedsnavn, adresse, Maps placering, website, telefonnummer og din virksomhedsmail).
  • Printannoncernes budskaber/ tekster, hives ud som tekster på din virksomhedsside, så det der står i annoncen kan fremsøges på din virksomhed
  • Besked formular, som giver kunder eller interessenter, mulighed for at tage kontakt til din virksomhed.
  • Din SEO forbedres, så kunderne lettere finder dig.
  • Digital Profil kan desuden være en hjælp til at blive fundet på Google for dig, der ikke har et website.

Så længe du har en aktiv printannonce, i en af vores udgivelser, har du en virksomhedsside på digital profil og derved forbedrer din virksomheds SEO.

179 kr.

Ekskl. moms pr. printannonce

Digital Profil er

Din genvej til stærk SEO (søgemaskine-optimering)

De fleste kunderejser starter på Google, og derfor er din SEO-indsats afgørende for din virksomheds succes. Men vi ved godt, at SEO kan føles som et højt bjerg at bestige. Den gode nyhed er, at det ikke længere behøver at være dit hovedbrud. Digital profil er et Folketidende produkt, som øger din SEO ved at sammenkoble teksten fra din printannonce med dine virksomhedsoplysninger.

Solid Linkbuilding med Folketidende.dk

Hvis du vil rangere højt i søgemaskinerne i 2023, gør du klogt i at alliere dig med troværdige kilder. Her er Folketidende.dk en god ven at have, fordi vi er et troværdigt nyhedssite med stor autoritet.

Når du sættes i forbindes med os, vil Google altså belønne dig ved at rangere din hjemmeside højere i søgeresultaterne. Så enkelt er det. 

Synergien mellem print og digital marketing

Printannoncen lever i bedste velgående og printmediet kan en masse – men det skal designes klogt, så den tapper ind i det rolige, fordybede medieforbrug. Det hjælper vi dig med.

Vi tager dig i hånden, og rådgiver dig til den rette markedsføring på tværs af kanaler og medier medier.