Folketidende Gruppen

Dødsannoncer & mindeord

Har du mistet en, som du har kær? Vi kan hjælpe dig med at indrykke en dødsannonce/et mindeord i en eller flere af vores udgivelser.

Det er nemt at indrykke annoncen/mindeordet med vores formularer, og vi hjælper dig med gennemlæsning, korrektur og layout, så annoncen fremstår flot i avisen.

Jensine Hansen (2)

Eksempel på dødsannonce

13

Eksempel på takkeannonce

Annoncens pris beregnes efter størrelsen. Såfremt du ønsker pris oplyst på annoncen inden indrykning, kontakt venligst vores annonceafdeling på tlf. 5488 0215

Bestillingsformular


Betaler information

Hvad er forskellen på dødsannonce og takkeannonce?

Dødsannoncer
Der er mange måder at tage afsked på, og dødsannoncen er en af dem. Det giver dig mulighed for at dele tabet med omverdenen og invitere andre til at vise deres støtte og mindes den person, der er gået bort, på en menings- og respektfuld måde.

En dødsannonce bringes forud for begravelsen/ bisættelsen/ mindesammenkomsten for at gøre opmærksom derpå. En sådan annonce vil typisk indeholde information om tid og sted for ceremonien, og muliggør således deltagelse for pårørende ud over de nærmeste.

Takkeannoncer
En annonce kan indrykkes når ceremonien (begravelsen/bisættelse mv.) er ovre. Annoncen skaber rum for at takke for opmærksomhed og/eller deltagelse ved dødsfald eller ceremoni.

Døds- og takkeannoncer er offentlige bekendtgørelser af et dødsfald. Med andre ord, er annoncerne en måde at informere omverdenen om, at en person er afgået ved døden. 

Hvad er et mindeord?

Et mindeord er en sammenhængende tekst, der bringes i avisen, på navnesiderne, hvor døds- og takkeannoncer også er.

I mindeordet har du mulighed for at udtrykke offentlig anerkendelse af den afdødes liv og betydning. Et mindeord kan også bruges til at se tilbage på særlige minder, øjeblikke og oplevelser, der blev delt med den afdøde. Teksten bliver for mange et sidste farvel.

Et mindeord bringes som ofte sammen med dødsannoncen eller takkeannoncen for den afdøde. 

Du kan sende teksten til vores navne-redaktion i en mail på navne@folketidende.dk 

 

Send os dit mindeord

Et sidste farvel

Du kan sende et mindeord til vores navne-redaktion. Mindeordet er gratis at bestille og bringes i avisen. Hvis der er bestilt  dødsannoncer og/eller takkeannonce for den afdøde, der er skrevet mindeord til, bestræber vi os på at samle dem.

I mindeordet har du mulighed for at udtrykke offentlig anerkendelse af den afdødes liv og betydning. Dit sidste farvel kan også bruges til at se tilbage på særlige minder, øjeblikke og oplevelser, der blev delt med den afdøde.