Folketidende Gruppen

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Login til e-avisen

Med et Folketidende abonnement har du adgang til alt vores indhold. Oplever du problemer med at læse e-avisen, er vores dygtige kolleger fra abonnementsafdelingen klar til at hjælpe dig videre.

Få hjælp til at læse e-avisen

Få hjælp til at oprette et login

Hvordan virker e-avisen på mobil/tablet?

Læs Folketidende digitalt! Du kan læses via en App til din smartphone og tablet, eller som e-avis via din PC. Vi har her forsøgt at forklare hvad en App er, hvordan det fungerer samt beskrevet hvordan PC delen fungerer.

Folketidende på din smartphone/tablet

Hvad er en App?
En App er et lille program (applikation), der afvikles fra din smartphone eller tablet. (vi understøtter pt. Android og Apple)

En App er designet til at udføre helt bestemte opgaver, som f.eks. at tjekke vejret eller nyhederne. Det kan også være et spil, en GPS-baseret app der hjælper dig med at finde vej eller i vores tilfælde en mulighed for at læse Folketidende på farten.

Hvordan henter jeg en App?

Hvis du vil hente en App, skal du sørge for, at din smartphone/tablet har internetforbindelse.
Det anbefales, at telefonen er koblet på et trådløst netværk (WIFI), når du vil hente en App.
Nogle Apps kræver nemlig en større datamængde, før de er overført til telefonen.

Gå ind i Apples App Store (iPhone og iPads) eller Google Play (Android enheder) ved at klikke på en af knapperne nedenfor.

 

Når du har fundet vores app, trykker du på “Installer” for at acceptere. Indtast kodeordet til dit Apple ID eller Google konto og tryk på “Ok”. App’en bliver nu installeret, og er klar til brug.

Når du har hentet vores App, lægger den sig på din telefons hjemmeskærm.

Du kan købe en enkelt avis eller bestille et Digitalt, Total eller et Flex abonnement via vores bestillingsside og indtast din mail og kode i fanen “Login”, hvorefter du har adgang til avisen.

Du finder også alle vores ugeaviser i vores App, og de kan læses ganske gratis ligesom den trykte udgave.

Sådan virker vores app

Hvordan virker e-avisen på pc?

Læs dagens e-avis her

Hvad kræver det for at kunne læse Folketidende som E-avis på PC?
Vores e-avis er lavet i det nye format HTML5. Det er den nyeste standard, og det sikrer derfor at avisen kan læses via alle enheder, uden at du skal installere flash eller lign. komponenter.

Køb et abonnement
For at få adgang til e-avisen skal du have et gyldigt abonnement. Alle vores abonnementer giver i dag fuld adgang til vores e-avis og det store digitale avisarkiv

Gå til Kundeunivers på folketidende.dk. Her kan du læse mere om vores abonnementstyper, samt bestille dit abonnement allerede i dag.

Arkiv helt tilbage til 1873
Vidste du at, du med et abonnement på Folketidende, får fuld adgang til vores digitale avisarkiv. Vi har netop digitaliseret alle vores gamle aviser, så du kan søge i vores arkiv, helt tilbage til første udgave i 1873.

Hvad med mine browserindstillinger?
E-avisen åbnes i en ny fane og det er normalt ikke nødvendigt at ændre dine browserindstillinger. Skulle du alligevel støde på problemer, bør du i din browser sikre dig at du har givet tilladelse til pop-ups fra Folketidende.dk.

Jeg har en pop-up blocker, hvad gør jeg?
Anvender du en pop-up blocker i din browser, skal den være slået fra eller tillade vores e-avis.

Jeg har problemer med at få det til at virke?
Hvis du fortsat har problemer eller flere spørgsmål til E-avisen eller vores App kan du kontakte os på mail: abonnement@folketidende.dk

Har du spørgsmål til abonnementstyper eller priser mv. henviser vi til vores abonnementsafdeling på telefon: 54 88 02 30

I selvbetjeningen (dit login) kan du:
· Bruge selvbetjening (bestil dit abonnement, eller tilret dit nuværende)
· Blive præsenteret for nye spændende aktiviteter
· Se abonnementspriser og meget andet
· Læse dagens avis digitalt (e-avis)

God fornøjelse med Folketidendes digitale avis.

Folketidende fordele

Med et abonnement hos Folketidende får du adgang til en række fordele, rabatter og oplevelser.

Se alle fordelene her