Folketidende Gruppen

A diverse group of people joins hands

Folketidende Fordele

Med et abonnement hos Folketidende får du adgang til en række fordele, rabatter og oplevelser.

Folketidende fordele

Med et abonnement hos Folketidende får du adgang til en række fordele:

Rabat på alle vores rejser  
Kom med os til skønne destinationer i ind- og udland ledsaget af vores danske guides. Vores personale har styr på alt det praktiske, så du kan læne dig tilbage og nyde dit ophold og alle oplevelserne, der følger med på dit rejsemål. Det er vigtig for os at turen er bekvemmelig for alle vores gæster, derfor har vi altid flere opsamlingssteder på Lolland Falster, hvor du kan stige på og af i forbindelse med dit rejsemål.

På de fleste rejser er der som ofte let forplejning ombord i bussen. Dette vil fremgå af rejsebeskrivelsen. 

Rabat på alle vores busturer
Kom med os til skønne destinationer rundt omkring i Danmark ledsaget af vores danske guides. Vores personale har styr på alt det praktiske, så du kan læne dig tilbage og nyde alle oplevelserne. Det er vigtig for os at turen er bekvemmelig for alle vores gæster, derfor har vi altid flere opsamlingssteder på Lolland Falster, hvor du kan stige på og af i forbindelse med din tur.

Tag med os rundt og udforsk nye områder, øer, natur, historie eller kultur (foredrag, teater, musicals, opera, koncerter, revy mfl.). På de fleste turer er der, som ofte, let forplejning. Dette vil fremgå af beskrivelsen. 

Lokale tilbud og deals
Få adgang til en række lokale deals og tilbud. Du kan se alle de aktuelle deals og tilbud på fordelssitet.