Folketidende Gruppen

A diverse group of people joins hands

Folketidende Fordele

Med et abonnement hos Folketidende får du adgang til en række fordele, rabatter og oplevelser.

Folketidende fordele

Med et abonnement hos Folketidende får du adgang til en række fordele.

Rabat på alle vores busture  
Kom med os til skønne destinationer i ind- og udland ledsaget af vores danske guides. Vores personale har styr på alt det praktiske, så du kan læne dig tilbage og nyde dit ophold og alle oplevelserne, der følger med på dit rejsemål. Det er vigtig for os, at turen er bekvemmelig for alle vores gæster, derfor har vi altid flere opsamlingssteder på Lolland-Falster, hvor du kan stige på og af i forbindelse med dit rejsemål.

Rabat på alle vores krydstogt
Kom med os til skønne destinationer rundt omkring i verden på et krydstogt ledsaget af vores danske guides. Vores personale har styr på alt det praktiske, så du kan læne dig tilbage og nyde alle oplevelserne. Det er vigtig for os at turen er bekvemmelig for alle vores gæster, derfor har vi altid flere opsamlingssteder på Lolland-Falster, hvor du kan stige på og af i forbindelse med dit rejsemål.

Rabat på alle vores koncerter og forestillinger
Kom med os til skønne koncerter og forestillinger rundt omkring i Danmark, ledsaget af vores danske guides. Vores personale har styr på alt det praktiske, så du kan læne dig tilbage og nyde oplevelserne. Det er vigtig for os at turen er bekvemmelig for alle vores gæster, derfor har vi altid flere opsamlingssteder på Lolland-Falster, hvor du kan stige på og af i forbindelse med din tur.

Tag med os rundt og udforsk foredrag, teater, musicals, opera, koncerter, revy mfl..

Lokale tilbud og deals
Få adgang til en række lokale deals og tilbud. Du kan se alle de aktuelle deals og tilbud på fordelssitet.