Folketidende Gruppen

Persondata - Avisbude og ungarbejdere under 15 år

I forbindelse med ansættelse som avisbud og ungarbejder hos Folketidende Gruppen, Lolland-Falsters Folketidende A/S indsamler og behandler vi personoplysninger om dig, i forbindelse med ansættelsen.

Du kan her i kort form, læse mere om, hvilke typer af personoplysninger vi indsamler i processen og hvordan vi indsamler, samt formålet med selve indsamlingen.  

Gyldigt samtykke
For at behandle din ansøgning til jobbet hos os, kræver det dine forældre/værges samtykke. Vi har altså brug for at dine forældre underskriver og kvitterer med et gyldigt samtykke, for at vi må behandle din ansøgning som indeholder informationer om dig.

Dette samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage. Vi henviser her til vores fulde persondatapolitik vedr. rekruttering, som kan læses her.

De oplysninger vi behandler, er de oplysninger du fremsender, eller som vi indhenter via vores avisbud formular. Formularen omfatter følgende almindelige personoplysninger: 

  • For- og efternavn 
  • Fødselsdato (dd-mm-åååå) ikke det fulde CPR-NR.
  • Kontaktinformation, herunder telefonnummer og e-mailadresse 
  • Information om ønsket rute og by 

Disse oplysninger behandles alene på baggrund af dine forældre/værges samtykke.

Vi indsamler og behandler ikke følsomme personoplysninger om dig i forbindelse med din ansøgning. Vi beder også om, at du udelader personnummer og andre følsomme personoplysninger i dit CV og i din ansøgning.  

Læs mere om dine rettigheder og indsigtsret i vores persondatapolitik vedr. rekruttering ved Folketidende Gruppen. Du kan læse den lige her.

Kontaktmuligheder  

Du kan kontakte os hvis du mener, at vi behandler personoplysninger om dig i strid med gældende lovgivning eller andre retlige forpligtelser.  

Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet personoplysninger om dig, vil vi undersøge om betingelserne herfor er opfyldte, og i så fald gennemfører vi ændringer eller sletning hurtigst muligt.   

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at sende en mail til info@ftgruppen.dk og oplyse os om dit ærinde.  

Den dataansvarlige er:  

Lolland-Falsters Folketidende A/S og datterselskaber  
Tværgade 20  
4800 Nykøbing Falster  
CVR.: 39309319  

Klage  

Hvis du er utilfreds med vores behandling af personoplysninger eller ikke mener vores behandling lever op til gældende lovgivning, kan du indgive en klage til Datatilsynet. Du finder deres kontaktoplysninger på deres hjemmeside www.datatilsynet.dk