Folketidende Gruppen

Oplev en aften

I TRAVSPORTENS TEGN

Folketidende er netop fyldt 150 år. Det markerer vi året igennem med en række gratis arrangementer for læserne. Næste arrangement er onsdag 15. november, hvor vi i et par timer sætter fokus på travsporten.

Kom og hør

Anders Stoffer, journalist og forfatter, som i næsten 18 år har fulgt travkusk Steen Juul. I august udkom Anders Stoffer ”Med i Opløbet – bogen om Steen Juul”, der kommer helt tæt på Danmarks ældste elitesportsudøver. Den 73-årige travkusk er stadig en af Danmarks dygtigste i en travsulky. Han former hvert år topheste og giver de fleste af sine unge kollegaer baghjul. Anders Stoffer giver sin version af historien om Steen Juul. Hvorfor har han været den bedste? Hvad er det, der driver ham? Hvorfor bliver han ved? Hvilken hest sætter han højest?

– Anders Helge Nielsen, travkusk og beslagsmed – og aktiv i Nykøbing F. Travbanes bestyrelse, hvor han er næstformand. Anders Helge Nielsen har været en del af landsdelens travbane

siden 2010, og sideløbende været Falsters repræsentant i Dansk Travsports Centralforbunds bestyrelse. Til daglig bor han med kæreste og to børn på en gård tæt ved travbanen. På gården er også seks travheste, som de træner i fællesskab.

 

Arrangementet finder sted i Folketidendes mediehus (kantinen på 2. sal), Tværgade 20, 4800 Nykøbing F. onsdag 15. november klokken 19.00 til 21.00.

 

Der er gratis adgang, men tilmelding er nødvendig senest mandag 13. november.

Tilmelding til læser arrangementet