Folketidende Gruppen

Sommerhus Total abonnement

Kære kunde
Tillykke med dit Folketidende Sommerhus total-abonnement, som du kan tage i brug fra den ønskede opstartsdato.

Med Folketidendes Sommerhus Total Abonnement har du fuld adgang digitalt og modtager papiravisen 6 dage i den uge du har bestilt. Vi udkommer ikke på helligdage og grundlovsdag medmindre den falder på en lørdag. Levering sker senest kl. 17.00 mandag til fredag, lørdag senest kl. 10.00. Papiravisen leveres i en avisboks nær dit sommerhus på Lolland-Falster.

Nu vil modtage besked om placering af avisboksen samt låsekode.

Abonnementet er aktivt 1 uge mandag til lørdag. Læs vores vilkår her.

Med dit abonnement kan du både læse Folketidendes e-avis på din smartphone, din tablet og på PC. Ved læsning på mobiltelefon og tablet hentes folketidendes app og dit login (mail og egen adgangskode) indtastes. Ønsker du at læse Folketidendes e-avis på din computer læser du e-avisen her. For at få adgang til e-avisen skal du logger ind med den mail og kode du angav ved bestillingen.

Rigtig god læselyst! 

Sommerhus Total abonnement

Du kan tilpasse dit abonnement i selvbetjeningen.

Folketidendes App – video guide
Få et kort overblik over hvordan du kan tilgå de forskellige faner, e-avis, arkiv, magasiner, ugeaviser og en søgning i vores app Folketidende.

Appen er gratis og kan hentes hvor du downloader apps.

Information om e-avisen Folketidende
Få dagens Folketidende i en digital udgave til din PC, tablet eller smartphone. Den digitale avis er identisk med papir-avisen, men har en række ekstra fordele:

– Du får adgang til avisen hver dag kl. 13, lørdag allerede kl. 00.01.
– Du får den uanset om du er i Danmark eller i udlandet.
– Du har fuld adgang til vores digitale avisarkiv*
– Alt indhold er søgebart
– Du får indbyggede billedgallerier til relevante artikler.

Læs mere på vores Digitale avis FAQ.

Du er altid velkommen til at kontakte vores abonnementsafdeling på tlf. 54 88 02 30 eller på mail abonnement@ftgruppen.dk

Arkivet
Med et Folketidende abonnement har du adgang til vores store arkiv. I arkivet finder du alle aviser og artikler vi har udgivet fra nu til 1873, hvor Folketidende blev grundlagt og udkom med første avis.

Du finder vores arkiv i vores nye avisportal, hvor du kan søge på tværs af alle aviser. Du kan tilgå arkivet her http://folketidende.dk/arkiv, når du er logget ind.

I vores avisportal kan du trykke på søgefunktionen (forstørrelsesglasset) i menuen og starte søgningen i vores store arkiv.
Du logger ind med dit login.

Ugeaviserne er fortsat gratis at læse!

Folketidendes App
Meget af vores indhold er samlet i appen Folketidende. Her kan du læse ugeaviser, magasiner og Folketidendes e-avis. Du kan også tilgå vores store arkiv i appen. Har vi mon skrevet noget om dig? Prøv at søge på dit navn og se resultaterne.

Folketidende Fordele og goder
Alle abonnenter kan endvidere få gratis annoncer i ”det lille marked”. Med et Folketidende abonnement kan du handle på vores fordelssite, hvor du opnår rabatter på oplevelser, arrangementer og produkter ved at angive dit abonnementsnummer. 

Gå til fordelssitet.